CEO SUMMIT 2017

CEO Summit 2017

Human Cloud:
Het nieuwe leiderschap in disruptieve tijden

CEO Summit 2017

Sportief denkende leidinggevenden doen de bedrijven beter presteren. Toch wordt het in deze globale wereld steeds moeilijker om waarde te creëren. Meer en meer leidingegevenden worden moe…

De Human cloud – waar je verbindingen kan leggen tussen de mensen – is hier meer dan ooit aan de orde. In deze disruptieve tijden moet je het verschil maken door nieuw leiderschap te demonstreren.

Programma

Vrijdag 1 september 2017

9u30 – 9u45
Welkom
9u – 9u30
Introductie
9u45 – 10u30
Ronnie Leten – ex-Atlas Copco; Voorzitter Electrolux, Epiroc
Hoe groei en aandeelhouderswaarde genereren: een voorbeeld.

Vanuit zijn brede ervaring bij het leiden van gerenommeerde, grote industriële bedrijven formuleert Ronnie Leten de ingrediënten voor groei en aandeelhouderswaarde. Het voorbeeld dat Ronnie geeft, kan in ieder geval tellen en zal de toehoorders ongetwijfeld inspireren.

10u30 – 11u15
Marc Descheemaecker – Voorzitter Brussels Airport Company
Perceptie, Performantie, Pers, Politiek, … Persoonlijk

Een persoonlijk verhaal over de verschillen tussen echte performantie en gepercipieerde performantie, het ballet van pers en politiek op de rug van publieke organisaties, het verschil tussen ‘lange termijn’ en ‘echte lange termijn’.

11u15 – 11u30
Pauze
11u30 – 12u15
Jan De Schepper - Bedrijfsleider
Amplifiers

De dalende productiviteit dreigt onze welvaart en welzijn te ondermijnen. Ceo’s zijn cruciaal om deze evolutie om te draaien. Ze installeren ‘Amplifiers’ in de organisatie om contra-productieve systemen te ontmijnen en het bedrijf in beweging te houden.

12u15 – 13u45
Lunch
13u45 – 14u30
Johan Thijs – CEO KBC Groep
It’s all about Pearl…

KBC heeft de uitdagingen van de economische en financiële crisis aangegaan met de transformatie van haar bedrijf. Zowel op technisch-financieel als op bedrijfs-cultureel vlak werd KBC volledig hertekend. Het specifieke leiderschap vertrekt van de financiële noden van de klanten: klant centraal. Medewerkers worden hierop gecoacht en werken volgens de imperatieven van Pearl, de KBC bedrijfscultuur.

14u30 – 14u45
Pauze
14u45 – 15u45
Paul Van Den Bosch – Topcoach & Hans Wilmots – CEO BDO
Driehoeken in beweging

Zowel in de sport als in het bedrijfsleven zijn langetermijnvisies van primordiaal belang om succesvol te zijn. Dit begint op de eerste plaats bij een juiste benadering en het sterker maken van ieder individu. Hans Wilmots en Paul Van Den Bosch delen hun visie over deze benadering, ieder vanuit hun eigen perspectief.

15u45 – 16u15
Tia Hellebaut – Olympisch Goud hoogspringen Beijing 2008
Sports2Business: interview

Na haar carrière als hoogspringster startte Tia Hellebaut met presentaties over het omgaan met druk, samenwerking en strategische keuzes maken. Door haar kennis van de hedendaagse atletiek kan tevens de ontwikkeling van Belgische talenten aan bod komen. Door haar ervaring in de verschillende disciplines wordt ze ook ingezet op atletiekworkshops.

16u15 – 17u45
Receptie en walking dinner
17u45 – 18u
Transfert Memorial Van Damme
18u – 18u45
Bob Verbeeck – CEO Golazo & Lord Sebastian Coe – President of I.A.A.F.
De missie van Golazo is: to keep the world moving.

90% van de mensen actief laten sporten en hen een actieve levensstijl er op laten nahouden, dat is onze doelstelling. Waarom zou ook u – als CEO – bezorgd moeten zijn om het wellbeing van uw werknemers en klanten?

Waar wil de atletiek naartoe en waarom zou u moeten investeren in atletiek?
19u – 22u
Memorial Van Damme

Sprekers

Ronnie Leten

Ronnie Leten

Marc Descheemaecker

Marc Descheemaecker

Jan De Schepper

Jan De Schepper

Johan Thijs

Johan Thijs

Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch

Hans Wilmots

Hans Wilmots

Tia Hellebaut

Tia Hellebaut

Bob Verbeeck

Bob Verbeeck

Sebastian Coe

Lord Sebastian Coe

Partners

Locatie

Living Tomorrow

Indringingsweg 1
1800 – Vilvoorde

www.livingtomorrow.com

De opbrengsten van dit event gaan naar vzw Habbekrats, een vormingsdienst voor jongeren uit randgroepen tussen 10 en 21 jaar. Meer info: www.habbekrats.be