CEO SUMMIT 2023

CEO Summit 2023

Human Cloud: Original Leadership

1 september 2023

AG Campus

CEO Summit 2023

Beste CEO & voorzitter,

Nooit eerder lag leiderschap zo onder vuur als tijdens het voorbije jaar. Verhalen over toxisch leiderschap worden meer en meer gesignaleerd: in het bedrijfsleven, aan universiteiten, in sportbonden… Blijkbaar wordt het steeds moeilijker om in stresserende en veeleisende omstandigheden op een gepaste manier met mensen om te gaan.

Medewerkers verwachten (terecht) zeer veel van hun leidinggevende. Daarnaast worden ze ook mondiger. Wat vroeger wet was is vandaar niet meer van tel. Leidinggevenden hebben het niet altijd gemakkelijk om sterk resultaatgericht leiderschap te combineren met bewegen binnen de Human Cloud.

Original leiderschap in deze Human Cloud vereist ook heel wat van leiders. Het toepassen van zeven ‘blockbusters’ in de dagdagelijkse omgang met medewerkers is hier van bijzonder groot belang: speed, agreeability, communication, pressure, simplification, collaboration, digitalization

Tijdens deze CEO Summit gingen we samen met onze sprekers in op de praktische toepassing van deze blockbusters en de sterke combinatie ervan.

Herbeleef de editie van 2023 via deze video

Sprekers

Partners

Locatie

AG Campus

Nieuwbrug 17
1000 – Brussel

De CEO Summit steunt thousand hills of hope. Zij steunen projecten voor straat- en weeskinderen en de arme
bevolking van Rwanda. Meer info: www.thousandhillsofhope.be.

De CEO Summit steunt Digitale Wolven
Zij willen kinderen en leerkrachten inspireren bij de voorbereiding op de digitale transformatie: www.digitalewolven.be